Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Κρίσιμη η κατάσταση των τραυματιών, χειρουργήθηκε ο ένας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Κρίσιμη η κατάσταση των τραυματιών, χειρουργήθηκε ο ένας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ» (vid)
Από τους πυροβολισμούς τραυματιστήκαν δύο αδέρφια, ηλικίας 33, 28 ετών και ένας 28χρονος φίλος τους.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι, περίπου στις 7 το πρωί πλησίον σε κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Ιάκχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο περιστατικό ενεπλάκησαν μια παρέα ανδρών από την Κρήτη, που διασκέδαζαν στην περιοχή, και δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Ειδικότερα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ των Κρητικών και των δύο επιβαινόντων στο αμάξι, με έναν από τους δύο να «τραβάει» πιστόλι και να πυροβολεί τρείς από την παρέα των Κρητικών.

Από τους πυροβολισμούς τραυματιστήκαν δύο αδέρφια, ηλικίας 33, 28 ετών και ένας 28χρονος φίλος τους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα δύο αδέρφια φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο φίλος τους.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου καθώς φαίνεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

«Κρίσιμη η κατάστασή τους, χειρουργήθηκε ο ένας»

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, o ένας εκ των τριών τραυματιών που δέχθηκε την σφαίρα στο κεφάλι έχει χειρουργηθεί και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Οι άλλοι δυο νεαροί, ο ένας 28χρονος αδερφός του και άλλο ένα άτομο νοσηλεύονται και εκείνοι, είναι σε κρίσιμη κατάσταση αλλά στην μονάδα αυξημένης φροντίδας, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

«Αντιμετωπίζονται συντηρητικά, ενώ και τα τρία περιστατικά τα χειρίζεται η νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν χειρουργείο και τα άλλα δυο άτομα», τόνισε η δημοσιογράφος.

Στο νοσοκομείο έφτασαν συγγενείς των παιδιών, ένας θείος και ξαδέρφια και οι γονείς των παιδιών είναι στο αεροπλάνο για Αθήνα ώστε να βρεθούν δίπλα τους.