Ο Φάνης Μουρατίδης έκανε spoiler για τον β΄κύκλο του Maestro: «Περιλαμβάνει μια ανατροπάρα που θα τα αλλάξει όλα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Φάνης Μουρατίδης έκανε spoiler για τον β΄κύκλο του Maestro: «Περιλαμβάνει μια ανατροπάρα που θα τα αλλάξει όλα» (vid)
Ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τη μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στο δεύτερο κύκλο του «Maestro».

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Maestro», τη δημοφιλή σειρά του MEGA στην οποία συμμετέχει και ο δεύτερος κύκλος της αναμένεται από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

«Η αίσθησή μου είναι ότι με το Maestro ο κόσμος κάτι σαν να κατάλαβε περισσότερο για μένα, ξανακοίταξε τις ταμπέλες και τις ταυτότητες στα πράγματα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αναλογία άνθρωπος – καλλιτέχνης έχει πάει την εξίσωση σε ανώτερο επίπεδο, έχει αισθητική και παιδεία», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στους γονείς του Χριστόφορου, γιατί έκαναν αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σταθεί στους συνεργάτες του. Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα, θα έχει σίγουρα δίκιο κι όμως θα ζητήσει ‘συγγνώμη’ που την εννοεί και όχι για δημοσιές σχέσεις».

Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται με μεγάλη αγωνία καθώς θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις, λέει: «Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία ανατροπάρα που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μονό που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του Maestro να αποτελείται από δύο μέρη».