Ατρόμητη 89χρονη πρώην τραγουδίστρια έτρεψε σε φυγή ληστές: «Πήγε να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ατρόμητη 89χρονη πρώην τραγουδίστρια έτρεψε σε φυγή ληστές: «Πήγε να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα» (vid)
Μια ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να τα βάλει με τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι της και να τους τρέψει σε φυγή.

Άγρια επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε μια 89χρονη, η οποία κατάφερε να τους αντιμετωπίσει. Οι δράστες εισέβαλλαν ξημερώματα στο σπίτι της σπάζοντας την πόρτα κι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο δωμάτιό της.

«Μπήκαν από την πόρτα, την έσπασαν. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα γιατί ήμουν στην κρεβατοκάμαρα. Είχαν κάνει άνω κάτω το σπίτι αλλά δεν πήρα είδηση τίποτα», ανέφερε στην κάμερα του Star η 89χρονη.

Οι δράστες αφού ανακάτεψαν συρτάρια και ντουλάπες κινήθηκαν προς την κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν η 89χρονη, η οποία στο παρελθόν είχε διαπρέψει στο λαϊκό τραγούδι. Ωστόσο, εκεί τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη αφού η γυναίκα αποδείχθηκε πιο ατρόμητη από ότι περίμεναν.

«Ήταν δύο. Άρχισαν να ψάχνουν τα συρτάρια και τους είπα ότι ψάχνουν άδικα και πως δεν έχω χρήματα», ανέφερε στη συνέχεια. Ο ένας από τους δύο ληστές τότε της επιτέθηκε προσπαθώντας να την φιμώσει.

«Με έπιασε από τον λαιμό. Πήγε να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα. Εγώ ήμουν κοντά στην πόρτα. Μου λέει ''δε θα ανοίξει την πόρτα, δεν θα φύγει από εδώ''. Εγώ δεν τον άκουσα και τον έσπρωξα. Παλέψαμε, άνοιξα την πόρτα, βγήκα έξω και φώναξα 'βοήθεια''», διηγήθηκε η 89χρονη, η οποία κατάφερε να τους τρέψει σε φυγή.