Η αστυνομία ανακάλυψε τεράστια χασισοφυτεία: Παμπόνηροι καλλιεργητές είχαν βρει το καλύτερο καμουφλάζ για την επιχείρηση τους

Επιμέλεια: Newsroom
Η αστυνομία ανακάλυψε τεράστια χασισοφυτεία: Παμπόνηροι καλλιεργητές είχαν βρει το καλύτερο καμουφλάζ για την επιχείρηση τους
Υπάρχουν πολλά μέρη που θα περίμενε κανείς να βρει μια καλλιέργεια μαριχουάνας. Ωστόσο, μια εκκλησία δεν θα τη σκεφτόταν κανείς!

Η αστυνομία στην κομητεία Stewart του Τενεσί «ανακάλυψε την Πέμπτη (30 Νοεμβρίου) τη μεγαλύτερη καλλιέργεια μαριχουάνας στην ιστορία της κομητείας», όπου υπολογίζεται ότι καλλιεργούνταν περίπου 2.000 φυτά.

Το απίστευτο της όλης υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αυτή την τεράστια καλλιέργεια μέσα σε μια εκκλησία!

Μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας στο Facebook, η Paulette Redman, συντονίστρια της επιχείρησης εξήγησε: «Ένα ένταλμα έρευνας που στάλθηκε από το γραφείο του σερίφη, το TBI και την 23η ομάδα δράσης αποκάλυψε τη μεγαλύτερη καλλιέργεια μαριχουάνας στην ιστορία της κομητείας την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες από γείτονες και άλλες έρευνες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 εβδομάδων οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος έρευνας Το μέρος που είχαν επιλέξει οι δράστες ήταν μια πρώην εκκλησία. Κατά τη διεξαγωγή της έρευνας βρέθηκαν περίπου 2000 φυτά σε ένα πολύ εξελιγμένο περιβάλλον καλλιέργειας. Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα πιθανώς τοξικών χημικών ουσιών. Επίσης, οι αστυνομικοί εμποδίστηκαν στην έρευνα τους από παγίδες που είχαν τοποθετηθεί από τους δράστες».

Το «εξελιγμένο περιβάλλον καλλιέργειας» φέρεται να κόστιζε στους καλλιεργητές το ποσό των 3.000 δολαρίων το μήνα μόνο για λογαριασμούς ενέργειας.