Τι λένε οι στίχοι του τραγουδιού των «Muyun Brothers» με το οποίο γίνεται χαμός στο TikTok (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τι λένε οι στίχοι του τραγουδιού των «Muyun Brothers» με το οποίο γίνεται χαμός στο TikTok (vid)
Οι τρεις Κινέζοι που έχουν γίνει viral στο TikTok είναι μικροί σε ηλικία και προσπαθούν να περιγράψουν την καθημερινότητα στο μέρος που κατοικούν.

Τρία αδέρφια από την Κίνα, οι «Muyun Brothers» έχουν γίνει viral στο TikTok, τραγουδώντας ένα τραγούδι με πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές.

Οι χρήστες του Tik Tok το έχουν πάρει και ο καθένας το χρησιμοποιεί για να περιγράψει μια κατάσταση.

@konstantinospap86 Ειναι καλα μου ειπανε 😂😂😂#Meme #MemeCut #greektiktok #fyp #foryou ♬ ouah ahh (3 little guys singing) - Muyunbrothers
@panosg94 #holiday #brothers #muyunbrothers #greektiktok #greekreality #greekcomedy #comedy #fun #funnyvideos #christmas #christmasholiday #tiktok #tiktokfunny #tiktokgreece #greekfunny ♬ πρωτότυπος ήχος - Πανος Γιαννακοπουλος

Τι λέει όμως το τραγούδι αυτό και ποια είναι τα αδέρφια;

Ποιοι είναι οι Muyun Brothers

Οι Muyun Brothers είναι τρία αδέρφια κινεζικής καταγωγής, που προέρχονται από την εθνότητα Yi.

Τα ονόματά τους δεν είναι γνωστά, όμως τους αρέσει να τραγουδούν μαζί στην γλώσσα τους, με την κιθάρα που παίζει ο ένας από αυτούς.

Όπως αναφέρει το newsitaly24.press, προέρχονται από την περιοχή Σιτσουάν στην Κίνα και αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η ηλικία τους, αφού είναι περίπου είκοσι ετών.

«Είμαστε τρία αδέρφια που ανήκουμε στην ομάδα YI, προερχόμενοι από τα βουνά Daliang, στην επαρχία Sichuan, στη νοτιοδυτική Κίνα. Είμαστε περίπου είκοσι χρονών, μοιάζουμε με παιδιά, με μεγάλα όνειρα στα μικρά μας σώματα. Αγαπάμε τη μουσική και μεταμορφώσαμε το αγροτικό μας σπίτι σε ένα μικρό φιλόξενο χώρο, καταγράφοντας το μέρους που ζούμε σε βίντεο», γράφουν στα social media.

Οι στίχοι του τραγουδιού τους

Σε βίντεο του TikTok έχει γίνει μετάφραση του τραγουδιού τους στα αγγλικά.

@muyunbrothers English lyrics are coming.The weather is nice today. Does anyone want to learn #guitar 🎸? #countrysidelife #chinesesinger #Yi ♬ original sound - muyunbrothers

«Ω ω ω ω. Δεν υπάρχει τρόπος να ζήσεις μια ζωή στην οποία δεν θες να γίνεις πλούσιος. Δεν υπάρχουν φαντάροι που δεν θέλουν να γίνουν ήρωες. Τα όμορφα παγώνια δεν είναι τέλεια. Ω, άνθρωποι στον κόσμο, γιατί πρέπει να δουλεύετε τόσο σκληρά;», αναφέρουν οι στίχοι.