Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε Ι.Χ. στο Μενίδι: Η στιγμή που παίρνει φωτιά, «ο αερόσακος πετάχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε Ι.Χ. στο Μενίδι: Η στιγμή που παίρνει φωτιά, «ο αερόσακος πετάχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ» (vid)
Στο βίντεο, που τράβηξε γείτονας της περιοχής, φαίνεται αρχικά το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επί της Λεωφόρου Ιωνίας, στο Μενίδι Αττικής.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η σορός του άνδρα βρέθηκε εντός του οχήματος. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ωστόσο μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του ανθρώπου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της φωτιάς το οποίο δημοσίευσε το newsit.gr.

Στο βίντεο, που τράβηξε γείτονας της περιοχής, φαίνεται αρχικά το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ ξαφνικά ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο διακρίνονται οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις τεράστιες φλόγες.

H σύζυγος ενός 44χρονου αναγνώρισε το αυτοκίνητο

Ωστόσο, η σύζυγος ενός 44χρονου αναγνώρισε το καμένο κόκκινο αυτοκίνητο και κατέθεσε στην αστυνομία πως ο άνδρας της δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ του Σαββάτου. πιστεύουν ότι αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημα.

Ο 44χρονος, που είναι υπάλληλος βενζινάδικου και πατέρας δύο παιδιών, είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο τον Μάιο.

«Πετάχτηκε ο αερόσακος στα καλώδια»

Ένοικος πολυκατοικίας στην περιοχή περιέγραψε στο newsit.gr, πως το αυτοκίνητο ήταν για ώρα σταθμευμένο στην περιοχή: «Ακούσαμε κόρνες φασαρία βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι. Το αυτοκίνητο ήταν φλεγόμενο. Είχε γύρω κόσμο. Ήρθε γρήγορα και η αστυνομία και η πυροσβεστική μέσα σε πέντε λεπτά. Ήταν τόσο μεγάλη η φωτιά που δυστυχώς ο άνθρωπος δεν έζησε. Είχε μια δυνατή έκρηξη. Πετάχτηκε και ο αερόσακος από το αυτοκίνητο πάνω στα καλώδια. Άκουσα από γείτονες μου ότι το αμάξι ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα».

«Γύρω στις 10:20 ακούσαμε συνεχόμενα κορναρίσματα, βγήκαμε έξω. Το αμάξι φλεγόταν. Αμέσως πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία και μετά αμέσως η πυροσβεστική» περιέγραψε μια γυναίκα που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

Η ίδια σημείωσε πως: «Το αμάξι ήταν σταθμευμένο, δεν ήταν εν κινήσει. Από κάποιους άλλους που έμαθα ήταν κάποια ώρα σταθμευμένο».