Άγριο επεισόδιο στον Πύργο: Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σπαθί σαμουράι

Επιμέλεια: Newsroom
Άγριο επεισόδιο στον Πύργο: Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σπαθί σαμουράι
Επίθεση με σπαθί σαμουράι δέχθηκε ένα άνδρας στον Πύργο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στον Πύργο το απόγευμα της Παρασκευής (1/12) με αποτέλεσμα ένας άνδρας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο χέρι.

Το θύμα δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο άνδρα ο οποίος τον τραυμάτισε με σπαθί τύπου σαμουράι. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το περιστατικό συνέβη στο τμήμα ανάμεσα στο παλιό ξενοδοχείο «Λέτρινα» έως το κλειστό γυμναστήριο Πύργου και έξω από την αθλητική εγκατάσταση εντοπίστηκε τραυματισμένος ο άτυχος άνδρας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου βρήκαν αιμόφυρτο στο έδαφος το θύμα έξω ακριβώς από το κλειστό γυμναστήριο. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησαν και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη στην περιοχή και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Α.Τ. Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως οι δύο πείραξαν συγγενικό του πρόσωπο και αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.