Το νέο και πιο λεπτό PS5 στα ελληνικά καταστήματα

Το νέο και πιο λεπτό PS5 στα ελληνικά καταστήματα
Έφτασε η ώρα της κυκλοφορίας για το νέο PS5

H Sony ανανεώνει το PS5 και εδώ και μερικές ώρες είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα το νέο και πιο λεπτό PS5 (που κάποιοι αναφέρουν ως PS5 Slim για λόγους διαχωρισμού με το βασικό μοντέλο). Η νέα έκδοση της κονσόλας θα κυκλοφορήσει τόσο με το Ultra HD Blu-ray drive, όσο και χωρίς αυτό (νέο PS5 Digital).

PS5 Slim

Εσωτερικά έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά οι επιδόσεις της κονσόλας παραμένουν ίδιες. Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου υπάρχει ένας δίσκος 1TB SSD, ενώ υπάρχει και το extra slot για να βάλετε έναν έξτρα SSD. Το σασί του νέου PS5 είναι 30% πιο μικρό και 18%-24% πιο ελαφρύ (ανάλογα την έκδοση).

PS5 Slim

Στο εξωτερικό του τμήμα υπάρχουν πλέον 4 καλύμματα (αντί για 2) και στο κουτί αγοράς περιλαμβάνονται δύο ειδικά «ποδαράκια» για να στήσετε το μηχάνημα οριζόντια. Για την κάθετη τοποθέτησή του απαιτείται ειδικό stand που θα πωλείται ξεχωριστά στα €29,99.

PS5 Slim

Η τιμή του νέου PS5 είναι €549,99, ενώ η PS5 Digital έκδοση της νέας μορφής θα πωλείται στα €449,99. Στις αρχές του νέου έτους θα έρθουν και τα πρώτα καλύμματα για την κονσόλα.

@4timesp To #PS5Slim έφτασε και σας το παρουσιάζω! #PS5 #playstation5 #games #gaming #videogames #newps5 #tech #gadgets #pavlospapapavlou ♬ original sound - PavlosP