Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει προσωπικό για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη: Μισθός έως 2.750 ευρώ τον μήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει προσωπικό για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη: Μισθός έως 2.750 ευρώ τον μήνα
Εάν ψάχνεις στις αγγελίες την επόμενη δουλειά σου, τότε μάλλον σου έχουμε την καλύτερη. Και μάλιστα με εργοδότη τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εάν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε αναζήτηση για την επόμενη δουλειά σου, τότε έχεις μπει στο σωστό άρθρο. Βλέπεις, μία από τις επιχειρήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο προσλαμβάνει προσωπικό και ίσως είναι η ευκαιρία σου.

Το Pestana CR7 Hotel, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης και ανήκει στον Πορτογάλο επιθετικό, δημοσίευσε πρόσφατα τέσσερις αγγελίες εργασίας για διαφορετικές θέσεις, με στόχο την αύξηση του προσωπικού του για το επόμενο έτος.

Οι μισθοί που προσφέρει ο Κριστιάνο είναι διαφορετικοί και πηγαίνουν ανάλογα με τη θέση. Για παράδειγμα, ο χαμηλότερος μισθός είναι 25.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή περίπου στα 2.000 ευρώ τον μήνα, ενώ ο υψηλότερος φτάνει τις 33.000 ευρώ και τα 2.750 ευρώ τον μήνα.

Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει μερικές έξτρα παροχές όπως 50 ημέρες άδεια τον χρόνο, έξτρα επίδομα 100 ευρώ και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Τα συμβόλαια θα είναι αορίστου χρόνου και πλήρης (πενθήμερης) απασχόλησης, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες και τις προσφορές του ξενοδοχείου χωρίς κόστος.

...

Μία από τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στις αγγελίες είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που δέχεται καθημερινά τουρίστες από όλο τον κόσμο. Η ακαδημαϊκή κατάρτιση και η b στις προσφερόμενες θέσεις είναι μια ακόμη από τις προϋποθέσεις που ακολουθεί η εταιρεία για να βρει τους ιδανικούς υποψηφίους.

Οι ελεύθερες θέσεις που έχει αυτή τη στιγμή το Hotel Pestana CR7 αφορούν τεχνικό συντήρησης (25.000 ευρώ ετησίως), μάγειρα (25.000 ευρώ), υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών (28.000 ευρώ) και συντονιστή ομάδας (33.000 ευρώ).

Πώς συμμετέχεις όμως στη διαδικασία επιλογής; Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο προσωπικό του Pestana Hotel Group και να έχουν εργοδότη τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα turijobs, για να μπορέσουν να κοινοποιήσουν το βιογραφικό τους. Μόλις συνδεθούν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να στείλουν την αίτησή τους και να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.