Σύζυγος ετοιμάζει διαμαρτυρία έξω από οίκο ανοχής επειδή ο άντρας ξόδεψε $6.000 σε 6 ώρες με δύο εργαζόμενες

Επιμέλεια: Newsroom
Σύζυγος ετοιμάζει διαμαρτυρία έξω από οίκο ανοχής επειδή ο άντρας ξόδεψε $6.000 σε 6 ώρες με δύο εργαζόμενες
Ένα σκάνδαλο έχει μονοπωλήσει μια περιοχή στην Αυστραλία, καθώς σύζυγος ετοιμάζει διαμαρτυρία έξω από οίκο ανοχής, μετά το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε ο άνδρα της.

Σε ένα σκάνδαλο που έχει τραβήξει την προσοχή της κοινότητας της Αυστραλίας, μια σύζυγος απείλησε να οργανώσει διαμαρτυρία έξω από τον οίκο ανοχής Pentagon Grand μετά την περιπέτεια του συζύγου της. Ο σύζυγος ξόδεψε σχεδόν 6.000 δολάρια κατά τη διάρκεια μιας μαραθώνιας συνεδρίας στο ίδρυμα με έδρα το Molendinar, επιδιδόμενος σε διάφορες υπηρεσίες με δύο εργαζόμενες σε οίκο ανοχής.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ο άνδρας πλήρωσε αρχικά με μετρητά για την πρώτη ώρα. Καθώς προχωρούσαν οι ώρες, επιχείρησε να κάνει τραπεζικό έμβασμα, προτού τελικά καταφύγει στη χρήση πιστωτικής κάρτας, όταν η μεταφορά δεν διεκπεραιώθηκε αμέσως. Μετά από συνολικά επτά ώρες, η υπηρεσία ολοκληρώθηκε, όχι από επιλογή, αλλά επειδή οι εργαζόμενες, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ήταν πολύ κουρασμένες για να συνεχίσουν.

Μετά από αυτή την δαπανηρή απόλαυση, η σύζυγος του άνδρα ήρθε αντιμέτωπη με τη διεύθυνση του οίκου ανοχής, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, τα οποία επηρέασαν την κρίση του. Υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμνηση του γεγονότος.

Η Suzanne Pfeifer, η διευθύντρια του Pentagon Grand υποστήριξε ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έδειχνε τον άνδρα να διαπραγματεύεται και να συμπεριφέρεται ως νηφάλιο άτομο. Τόνισε ότι φαινόταν να έχει πλήρη επίγνωση των συναλλαγών και της φύσης των υπηρεσιών που αγόραζε.

Η σύζυγος, δυσαρεστημένη από την απάντηση της Pfeifer, απείλησε να διαμαρτυρηθεί έξω από τον οίκο ανοχής. Η Pfeifer πήρε θέση, δηλώνοντας ότι ενώ η σύζυγος έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί σε δημόσιο χώρο, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να εμπλακεί η αστυνομία. Εξέφρασε επίσης ανησυχίες για πιθανές συγκρούσεις μεταξύ της συζύγου και των ανθρώπων που επισκέπτονται τον οίκο ανοχής.

Η Pfeifer πρότεινε στην σύζυγο να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας, αν πραγματικά πιστεύει ότι ο σύζυγός της αδικήθηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με τη διεύθυνση του οίκου ανοχής, οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν ήταν απολύτως νόμιμες και οι χρεώσεις κατάλληλες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η υπεύθυνη σχολίασε επίσης ότι οι δαπάνες του συζύγου ήταν σημαντικά υψηλότερες από τον μέσο πελάτη που συνήθως επιλέγει μια συνεδρία μισής ώρας χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες. «Είμαστε μια νόμιμη επιχείρηση και αυτή ήταν μια νόμιμη υπηρεσία με νόμιμη χρέωση», δήλωσε η Pfeifer, τονίζοντας ότι η ευθύνη για το περιστατικό βαρύνει αποκλειστικά τον σύζυγο.