Φοβερά πράγματα: Περαστικοί κλέβουν στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κλαυθμώνος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φοβερά πράγματα: Περαστικοί κλέβουν στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κλαυθμώνος (vid)
Ένα πρόβλημα που συμβαίνει κάθε χρόνο, εμφανίστηκε και φέτος, καθώς άγνωστοι έκλεψαν μπάλες από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Αθήνας.

Ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα συνέβη και φέτος. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην Κλαυθμώνος έμεινε... μισόγυμνο, καθώς από τη μέση και κάτω έλειπαν οι μπάλες που το στόλιζαν.

Κι αυτό δεν συνέβη επειδή ξέχασαν να το στολίσουν, αλλά επειδή άγνωστοι κλέβουν τα στολίδια που βρίσκονται σε χαμηλότερο ύψος και μπορούν να τα πιάσουν.

Μάλιστα, αυτό δεν συνέβη μόνο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κλαυθμώνος, αλλά σε άλλα 24 δέντρα που έχουν στολιστεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων, Σάκη Κολλάτο, που μίλησε στο ΟΡΕΝ, κάθε χρόνο παρουσιάζονται αυτά τα φαινόμενα.

«Είναι πράγματα που αντιμετωπίζαμε κάθε χρόνο, τέτοιου είδους φαινόμενα. Όπου υπάρχουν πλατείες που είναι γειτονιές, η εικόνα είναι πιο καλή. Η Κλαυθμώνος είναι ένα παράδειγμα που όταν πέφτει το βράδυ βγαίνουν διάφοροι. Η τραγική εικόνα αυτή δεν είναι παντού. Τα ξέρουμε, κάθε χρόνο τα αντιμετωπίζουμε. Είναι σε 5-6 σημεία. Άγιο Παντελεήμονα, πλατεία Αττικής, Άγιο Παύλο...», ανέφερε χαρακτηριστικά.