Δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης

Επιμέλεια: Newsroom
Δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Δημητρίου έπεσε θύμα βιαιοπραγίας και λεκτικής επίθεσης εν ώρα εργασίας σύμφωνα με ενημέρωση του ίδιου στην ΕΣΗΕΑ.

Την Κυριακή (19/11) κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δημητρίου έπεσε θύμα βιαιοπραγίας και λεκτικής επίθεσης από οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος στο 30ο λεπτό του αγώνα οργανωμένος οπαδός του Απόλλωνα Σμύρνης του επιτέθηκε και το χτύπησε. Άρχισε να βρίζει και να παρακινεί άλλους φιλάθλους να του επιτεθούν. Έπειτα έκατσε ακριβώς από πίσω του και τον έβριζε χυδαία.

Όπως ήταν φυσικό ο δημοσιογράφος του ζήτησε να απομακρυνθεί. Τότε ο οπαδός τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι και τον κλώτσησε στο αριστερό του χέρι. Μάλιστα απαιτούσε από τον δημοσιογράφο να φύγει από το χώρο, κάτι που δε συνέβη.

Με τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο δημοσιογράφος κατέφθασε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες, και υπέβαλε μήνυση κατά του συγκεκριμένου οπαδού. Ο φίλαθλος απέφυγε τη σύλληψη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας.