Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Θέλει να γίνει και πρωθυπουργός, τόσο μπανανία είμαστε;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Θέλει να γίνει και πρωθυπουργός, τόσο μπανανία είμαστε;» (vid)
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ σχολίασε και το πολιτικό σκηνικό στη χώρα.

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, στο Mega ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Είμαι πολύ σκεπτικός για τα όσα συμβαίνουν. Αυτά τα ξαφνικά είναι αφύσικα πράγματα. Είναι σαν να τελειώνεις την Ιατρική και την επόμενη μέρα κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Πρέπει να θητεύσεις», ανέφερε αρχικά για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διαβάζω ότι σκοπεύει να γίνει και πρωθυπουργός», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Και λέω “τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο; Λίγη αυτοσυγκράτηση, λίγο περισσότερη εμβάθυνση στον τόπο, πραγματική αγάπη για τον τόπο», πρόσθεσε.

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήρθε μία μέρα στο θέατρο ένα παιδί από το Mega και μου πρότεινε να κάνω το “Κόντρα πλακέ”. Μου είχε έρθει ένα χαρτί από την εφορία και τελικά άλλαξα γνώμη και τους είπα “αν μου δώσετε αυτό το ποσό έρχομαι”», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Μάλιστα, είπε, πως δεν έχει δεχτεί ευθεία πρόταση για την παρουσίαση του Deal και πως ακόμη κι αν αυτό είχε συμβεί δεν τον ενδιαφέρει.

«Δεν το έχω με την παρουσίαση, έχω πολύ άγχος. Στο “Στην υγειά μας”, στην προετοιμασία μου έλεγες “γεια” και δεν σου απαντούσα γιατί ήμουν χαμένος από το άγχος. Δεν μου λείπει η παρουσίαση. Κουράστηκα. Αν ξαναγυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα το ξαναέκανα αλλά για τρία χρόνια», ανέφερε.

Όσο για ένα πιθανό remake των «Απαράδεκτων» απάντησε αρνητικά. «Αφού λείπει αυτός που λείπει δεν γίνεται», ξεκαθάρισε.