Σπάνια κίνηση ανθρωπιάς από σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι: Δίνει δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σπάνια κίνηση ανθρωπιάς από σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι: Δίνει δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη (vid)
Οι ιδιοκτήτες ανέφεραν πως είναι κάτι που θεωρούν αυτονόητο.

Σε μια σπάνια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι. Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του ψητοπωλείου αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη.

Όπως αναφέρθηκε στο Open, δυο νέα παιδιά άνοιξαν το ψητοπωλείο «Δια χειρός» στο Ζεφύρι στα σύνορα με Καματερό, στην Οδό 28ης Οκτωβρίου και αποφάσισαν ότι κάθε μέρα με το κλείσιμο της ημέρας στις 12 τα μεσάνυχτα θα προσφέρουν δωρεάν ότι φαγητό έχει απομείνει. Πρόκειται για φαγητό της ίδια ημέρας και όχι προηγούμενης.

«Δεν διανοηθήκαμε να δίνουμε φαγητό της προηγούμενης ημέρας στους πελάτες μας για αυτό είχαμε δυο επιλογές ή να το πετάξουμε ή να το δίνουμε στον κόσμο που έχει ανάγκη, και για μας αυτονόητο φυσικά είναι το δεύτερο», ανέφερε η ιδιοκτήτρια Μαρία Θεοδωροπούλου.

«Είναι οξύμωρο ένα κατάστημα εστίασης το βράδυ που κλείνει να του περισσεύει φαγητό και δίπλα να υπάρχει κόσμος που πεινάει και δεν έχει να φάει. Ζούμε δύσκολες μέρες το αντιλαμβανόμαστε όλοι στην κοινωνία, οπότε όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια και να πετάς το φαγητό», είπε ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τσιουμπρής.

«Το όλο θέμα ξεκίνησε χτες, πέρασε κόσμος και νωρίτερα και του δώσαμε. Μας έχετε πιάσει κι εμάς εξαπίνης. Κάναμε μια δημοσίευση και πήρε μεγάλη έκταση και ούτε που το περιμέναμε και ευχαριστούμε τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος έκαναν μια δημοσίευση στο Facebook η οποία είχε περισσότερες από 1000 κοινοποιήσεις.

«Εμείς αυτή την ανάρτηση την δημοσιεύσαμε πριν από κάποιες ώρες, προχτές το βράδυ. Και μέσα σε 24 ώρες έχει πάρει τεράστια έκταση και αυτό μας έχει παραξενέψει γιατί για εμάς είναι αυτονόητο. Μας παραξένεψε ότι κάτι αυτονόητο κάνει εντύπωση σε τόσους πολλούς ανθρώπους», συμπλήρωσε.