Η αλήθεια για το «φλερτ» Ατζούν με Ατρόμητο (vid)

Η αλήθεια για το «φλερτ» Ατζούν με Ατρόμητο (vid)
Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του Ατρομήτου. Τι ισχύει.

Σαν «βόμβα» μεγατόνων έσκασε η είδηση ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται αποφασισμένος να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτώντας ομάδα της Superleague. Το αφεντικό του Survivor έχει ήδη εισχωρήσει στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς είναι ιδιοκτήτης της αγγλικής Χαλ, ενώ πρόσφατα αγόρασε και την ισλανδική Σέλμπουρν.

Σύμφωνα την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στο Mega, ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν για να συζητήσει για κάποιο νέο ριάλιτι σόου.

Όπως μετέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, η επίσκεψή του δεν αφορά τα τηλεοπτικά του ΣΚΑΪ, αλλά με μια άλλη συμφωνία που αφορά την εμπλοκή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός του Survivor, φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιρικής ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Superleague. Αυτή η ομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ο Ατρόμητος.

«Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όντως είναι στην Ελλάδα, αλλά η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά του ΣΚΑΪ. Έχει να κάνει με μία άλλη συμφωνία. Βρίσκεται λίγο πριν τις υπογραφές για την απόκτηση ελληνικής ομάδας, του Ατρόμητου», ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς, συνεργάτης της εκπομπής.

«Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ο Ατζούν ήταν για τον Ατρόμητο που όπως φαίνεται θα βρεθεί στα χέρια του Ατζούν, ο οποίος θα παίζει μπάλα και στον ελληνικό ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, πράγματι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα του Περιστερίου, αλλά δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο. Το ενδιαφέρον του Τούρκου βρίσκεται σε φιλολογικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα,αυτό που ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα του Περιστερίου. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται.

Άλλωστε, από το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός είχε εκδηλώσει πρόθεση να παραχωρήσει την ομάδα, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη και αξιόπιστη πρόταση από επενδυτές. Εφόσον δεν προκύψει κάτι τέτοιο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος θα παραμείνει στο τιμόνι μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής.