Ζητάει και τα ρέστα ο «νταής» που έβρισε και χτύπησε γυναίκα οδηγό στη μέση του δρόμου στο Γουδή: «Εξοργίστηκα, μου "γύρισαν τα μάτια"»

Επιμέλεια: Newsroom
Ζητάει και τα ρέστα ο «νταής» που έβρισε και χτύπησε γυναίκα οδηγό στη μέση του δρόμου στο Γουδή: «Εξοργίστηκα, μου "γύρισαν τα μάτια"»
Ο άντρας βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του και «πούλησε» τσαμπουκά στην γυναίκα, η οποία παρέμεινε μέσα στο δικό της όχημα.

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα απαράδεκτο περιστατικό που δείχνει έναν άντρα οδηγό να βρίζει και να χτυπά μια γυναίκα οδηγό στο Γουδή. Το βίντεο έγινε viral στο Tik Tok την Πέμπτη και σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Ο ίδιος θέλησε να δώσει εξηγήσεις και μίλησε στο MEGA λέγοντας ότι βγήκε εκτός εαυτού, ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε ότι χειροδίκησε εναντίον της. «Ήμουν παρκαρισμένος και ξεπαρκάρω και ακούω από πίσω μου κόρνες, βρισιές, χειρονομίες και να συνεχίζουνε αυτά για 40-50 μέτρα, βρισιές δηλαδή, χυδαία πράγματα, για μάνες, για σπίτια, για τα πάντα. Εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά δει ούτε έχω ξανά ακούσει ούτε έχω τσακωθεί ποτέ» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη δεν ξέρω, θεώρησε ότι έπρεπε να την περιμένω να με προσπεράσει. Σιγά πήγαινε και αυτή, δεν έτρεχε. Με το που βγαίνει το αμάξι μου στο δρόμο και ήταν ακριβώς από πίσω μου, δεν τρακάραμε, δεν έγινε κάτι, ξεκίνησε να μου λέει ρε μ… δεν με βλέπεις, έβριζε. Αυτά αν υπάρχουν κάμερες μπορείτε να τα δείτε».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εκείνη τη στιγμή εξοργίστηκα, μου ”γύρισαν τα μάτια”. Δεν μπορεί να βρίζει την οικογένειά μου. Έγινε αυτό που βλέπετε στο βίντεο και μετά το βίντεο συνεχίζει, βγαίνει έξω, μου κλωτσάει τον προφυλακτήρα και έρχεται κατά πάνω μου και εγώ για να μην πιαστώ στα χέρια μαζί της, μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα. Δεν την χτυπάω αυτήν ούτε ερχόμαστε σε επαφή, ούτε τη χτυπάω, ούτε σημάδια έχει. Ναι, ότι την έβρισα, την έβρισα. Ούτε στο χέρι υπάρχει επαφή. Με το πόδι μου κλωτσάω την πόρτα. Αν βρω ποιος έβαλε το βίντεο, θέλω να κινηθώ νομικά».

Στο τέλος ανέφερε: «Δεν την γνωρίζω αυτήν. Στο αυτοκίνητο ναι, έριξα μια κλωτσιά γιατί με έβγαλε εκτός εαυτού. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος της βίας ούτε τσακώνομαι. Με απειλούνε να με σκοτώσουνε και τέτοια. Χειροδικία δεν υπάρχει σας το λέω ξεκάθαρα. Εκεί το χέρι μου που προεξέχει είναι σαν άμυνα γιατί έκανε κάπως το χέρι της σα γροθιά κάπως, σαν άμυνα αυτή σαν να φοβόταν δεν ξέρω, μπορεί να φοβήθηκε επειδή της μίλησα έντονα».