Άνεργη γυναίκα χάνει το σπίτι της: Της ζητούσαν 30.000 και δόσεις των 500 ευρώ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άνεργη γυναίκα χάνει το σπίτι της: Της ζητούσαν 30.000 και δόσεις των 500 ευρώ (vid)
Η γυναίκα δεν έχει άλλο σπίτι και ζει με τα δύο σκυλάκια της.

Ένα εξωφρενικό γεγονός συνέβη, σχετικά με την μοναδική κατοικία μιας άνεργης γυναίκας, για χρέος 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα και σήμερα αναμένεται να μεταβεί επιμελητής για να κάνει την έξωση και στο σημείο πραγματοποιείται διαμαρτυρία από το ΠΑΜΕ.

Η Λίζα Τρίφωνος η οποία είχε πάρει δάνειο σε ελβετικό φράγκο και πλήρωνε κανονικά τις δόσεις, μέχρι που έκλεισε η επιχείρησή της: «Με το που έκλεισα το μαγαζί δεν μπορούσα να πληρώσω, συν ότι είχε ξεκινήσει η γνωστή κρίση, Προσπαθήσαμε και με τον δικηγόρο μου να βρεθεί μια λύση, αρνιόταν το funds να έρθει σε επαφή μαζί μας. Κάποια στιγμή, πριν τον πλειστηριασμό, ζήτησε να του δώσουμε 30.000 μετρητά, άνεργη είμαι, και τα υπόλοιπα σε δόσεις των 500 ευρώ τον μήνα. Τους είπε ο δικηγόρος μου ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει».

«Μέχρι και την ημέρα του πλειστηριασμού μας κορόιδευαν»

«Προσπαθήσαμε και πριν τον πλειστηριασμό να τους βρούμε και αυτοί εξαφανισμένοι. Μέχρι και την ημέρα του πλειστηριασμού μας κορόιδευαν. Μας είχαν κάτω υποτίθεται για να συζητήσουμε και θα μου έδιναν, υποτίθεται, κάποια παράταση και αυτοί πλειστηρίασαν το σπίτι και μας είχαν εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους», καταγγέλλει η γυναίκα.

«Στον νόμο Κατσέλη έκανα προσπάθεια για να μπω, δυστυχώς δεν μπόρεσα για μία παρεξήγηση. Έχω ξανά δικαστήριο για τον νόμο Κατσέλη. Στον εξωδικαστικό μηχανισμό, δεν γινόταν με τίποτα. τους είπε ο δικηγόρος μου ότι δεν μπορώ να τα πληρώσω, εγώ είμαι άνεργη», εξήγησε.

«Είμαι μόνη μου, πρέπει να βρω λύση μόνη μου και στο να αδειάσω το σπίτι και να μείνω κάπου. Έχω την αδερφή μου, αλλά πόσο να με φιλοξενήσει;», συμπλήρωσε η γυναίκα.