Οικονομάκου σε Λιάγκα: «Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οικονομάκου σε Λιάγκα: «Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο» (vid)
Η ηθοποιός τόνισε ότι το επάγγελμά της δεν είναι influencer.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί το «Ο πρώτος από εμάς» αλλά και στην οικογένειά της.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την επικαιρότητα σχετικά με τους influencer την ρώτησε «σύμφωνα με το υπουργείο και την λίστα που έδωσε, οι mega influencer αμοίβονται με 15.000 ανά ανάρτηση. Δεν θα σε ρωτήσω πόσα παίρνεις εσύ, αλλά ισχύουν αυτά τα ποσά γενικότερα;».

Η ηθοποιός αρχικά είπε γελώντας: «Θέλω να σου πω ότι κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο».

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι, δεν ξέρω τι ποσά παίζουν. Ξέρω τι παίζω για μένα, αλλά δεν θα σου πω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός».