Οργή για ηλικιωμένο που έπνιξε γατάκια σε σωλήνα: Οι γείτονες έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του στην Αττική (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οργή για ηλικιωμένο που έπνιξε γατάκια σε σωλήνα: Οι γείτονες έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του στην Αττική (vid)
Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει ηλικιωμένο στη Νέα Φιλαδέλφεια να πνίγει γατάκια που είχαν βρει καταφύγιο μέσα σε μια σωλήνα.

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί το βίντεο που απεικονίζει ηλικιωμένο άνδρα να φράζει με πανί το λούκι του σπιτιού του και στη συνέχεια να ρίχνει με το λάστιχο νερό μέσα σε σωλήνα προκειμένου να πνίξει τα μικρά γατάκια που είχαν βρει καταφύγιο εκεί.

Το φρικτό περιστατικό έγινε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου και δύο από τα τρία γατάκια βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο λούκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο είχε πει στην γειτονιά ότι θα σκοτώσει τα γατάκια και αυτό έκανε...

Ο ηλικιωμένος που φαίνεται στο βίντεο να πνίγει τα μικρά γατάκια έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο και δεν είναι κάποιος στο σπίτι του, στο οποίο ακτιβιστές και φιλόζωοι έχουν αναγράψει συνθήματα.

Ένας νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσπάθησε να σώσει τα γατάκια μίλησε στο Live News και είπε χαρακτηριστικά: «Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω ”σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα”. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία».