Η αποκάλυψη του Καπουτζίδη για το πώς δημιουργήθηκε ο ρόλος της «Αμαλίας» στο «Παρά Πέντε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αποκάλυψη του Καπουτζίδη για το πώς δημιουργήθηκε ο ρόλος της «Αμαλίας» στο «Παρά Πέντε» (vid)
Περίπου 20 χρόνια μετά, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πώς δημιούργησε τον ρόλο της «Αμαλίας» στο «Παρά Πέντε».

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε» του Mega. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ωστόσο, μίλησε τώρα για το πώς γεννήθηκε ο ρόλος της «Αμαλίας» που ενσάρκωσε με επιτυχία η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου για την Ζέτα Μακρυπούλια και αποκάλυψε για τον ρόλο που την στιγμάτισε.

«Η Ζέτα ήξερε για το “Παρά Πέντε”. Επίσης ήξερε και τον ρόλο της. Γιατί ο ρόλος της προέκυψε όταν μου είπε σε κάποια φάση “Πάω να καπνίσω” (με προφορά). Μου το είπε μία, μου είπε δύο και σε κάποια φάση την ρωτάω “Μου λες πάω να καπνίσω;” με προφορά στο ν; “Μου λέει, ναι”. Και για πρώτη φορά είδα σε αυτό το αγγελικό πρόσωπο μία μικρή ρωγμή. Έτσι δημιουργήθηκε λοιπόν η “Αμαλία”, ανέφερε.

«Η Ζέτα ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε το τέλος από την πρώτη, κιόλας μέρα. Ήταν επίσης, φοβερά υποστηρικτική. Εκείνο το καλοκαίρι που κάναμε διακοπές μαζί στη Μήλο, η Ζέτα ήταν τότε σε δεσμό με τον Αντώνη Ρέμο… Χώρισαν και θυμάμαι είχε γραφτεί σε ένα περιοδικό “Άραγε τώρα που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο, υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε ξανά μαζί της;” Και θυμάμαι το διαβάζω, δεν της το είπα και κάνω “καλά, καλά θα δείτε”», είπε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο Γιώργος Καπουτζίδης.