Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Γλυφάδα: Κλείνει την Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος

Επιμέλεια:  Newsroom
Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Γλυφάδα: Κλείνει την Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αλλαγές αναμένονται και στα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Κλείνει αύριο, Πέμπτη 26 του μηνός, από τις 9:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για την καταστροφή βόμβας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

 

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».