Χαμός στο «Live News» με τον 41χρονο που έπαιρνε προκαταβολές: «Ποιος είστε ο Εισαγγελάτος ή ο Ευαγγελάτος; Γελοίο υποκείμενο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός στο «Live News» με τον 41χρονο που έπαιρνε προκαταβολές: «Ποιος είστε ο Εισαγγελάτος ή ο Ευαγγελάτος; Γελοίο υποκείμενο» (vid)
Ένταση και αρκετοί χαρακτηρισμοί στον αέρα του Live News από τον 41χρονο δικηγόρο που εξαπάτησε ενοικιαστές.

Νέες καταγγελίες ήρθαν στο φως για τον άνδρα που είχε ενοικιάσει το ίδιο διαμέρισμα 31 φορές παίρνοντας προκαταβολές. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και εργαζόταν στην Βουλή, ωστόσο πλέον έχει απολυθεί, ενώ όπως είπε είναι τυφλός. Ο 41χρονος εργαζόταν στη Βουλή από το 2016.

Οι καταγγελίες προβλήθηκαν σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» και μάλιστα επικράτησε και ένταση στον αέρα ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τον πρώην υπάλληλο της Βουλής.

Ο 41χρονος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, όπως και ένας από όσους τον έχουν καταγγείλει και ξαφνικά τα αίματα άναψαν. Συγκεκριμένα, ο 41χρονος στράφηκε ενάντια στον δημοσιογράφο και έναν από τους καταγγέλλοντες.

Ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε λόγο για απάτη, ο καταγγελλόμενος αντέδρασε φωνάζοντας και απειλώντας με μηνύσεις. «Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση! Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή. Ποιος είστε ο Εισαγγελάτος ή ο Ευαγγελάτος; Είστε ένα γελοίο υποκείμενο», είπε συγκεκριμένα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε: «Με χαρά την περιμένω».

Στην συνέχεια ο 41χρονος επιτέθηκε φραστικά και κατά ενός από τους καταγγέλλοντες: «Ο "καλός Σαμαρείτης" ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο».

«Γελοίε», φώναξε παράλληλα κατά του κ. Σίννη ο 41χρονος, ενώ στράφηκε και κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για μία ακόμα φορά: «Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση».