Ενθουσιάστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις είδε κασκόλ της ΑΕΚ: «Βλέπω την ΑΕΚ πίσω! ΑΕΚαρα πρόεδρε;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ενθουσιάστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις είδε κασκόλ της ΑΕΚ: «Βλέπω την ΑΕΚ πίσω! ΑΕΚαρα πρόεδρε;» (vid)
Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε ο πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου Cosmos Radio, κ. Στέλιος Τακετζής. Η παρουσιάστρια μόλις είδε κρεμασμένο το κασκόλ της ΑΕΚ ενθουσιάστηκε και τον ρώτησε αν υποστηρίζει την ΑΕΚ

Συνέντευξη στο «Cosmos Radio» από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται παραχώρησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στους δημοσιογράφους Στέλιο Τακετζή και Δημήτρη Φίλιο.

Η εν λόγω συνέντευξη δεν έχει μεταδοθεί ακόμα στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή του Alpha «Tlive», εντόπισε τον έναν εκ των δύο δημοσιογράφων τον Στέλιο Τακετζή με τον ίδιο να αναφέρει τι συζήτησε με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις ξεκίνησε η συνομιλία ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και τον κ. Τακετζή, η παρουσιάστρια πέρα από την σημαία της Ελλάδας παρατήρησε και ένα κασκόλ της ΑΕΚ. Κατευθείαν είπε: «Βλέπω την ΑΕΚ πίσω! ΑΕΚαρα πρόεδρε;». Ο κ. Τακετζής της απάντησε: «Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Κωνσταντινούπολη είναι σίγουρα κάτι που δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα καταγωγής».

Στη συνέχεια της συζήτησης έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η συνέντευξη θα βγει στις 11μιση ώρα Νέα Υόρκης που είναι 6μιση ώρα Ελλάδας», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Τακετζής, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τα δύο κεντρικά σημεία της συνέντευξης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Cosmos Radio» το ένα σημείο είναι τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ για τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι πρέπει να σταματήσει ο ελιτισμός των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο σημείο είναι ότι στην Αριστερά πρέπει να συμπεριλαμβάνει και το προοδευτικό κέντρο.

Ο Στέλιος Τακετζής απαντώντας στην ερώτηση αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κρίνω. Δεν είναι έτοιμος να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Τι θα γίνει μέχρι να γίνουν οι εκλογές είναι κάτι που δεν μπορώ να το μαντέψω, ούτε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί ο καθένας έχει τις δικές του πολιτικές πεποιθήσεις. Εκείνος σίγουρα πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός».