Ζάκυνθος: Καβγάς για φασαρία σε ταβέρνα κατέληξε σε μπιστολίδι

Επιμέλεια: Newsroom
Ζάκυνθος: Καβγάς για φασαρία σε ταβέρνα κατέληξε σε μπιστολίδι
Αναζητείται από την Ασφάλεια Ζακύνθου 47χρονος άνδρας, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου.

Ένας απίστευτος καβγάς σημειώθηκε στην Ζάκυνθο με άγριο ξύλο και πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ Ζακύνθου, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή Αργάσι της Ζακύνθου, 53χρονος επιχειρηματίας διαπληκτίστηκε με έναν 45χρονο, αφού ο δεύτερος παραπονέθηκε έντονα για την φασαρία στην ταβέρνα που διατηρεί ο πρώτος.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και στον καβγά φαίνεται να ενεπλάκησαν τόσο ο γιος όσο και ένας υπάλληλος της ταβέρνας του 53χρονου. Ένας 47χρονος που αναζητείται και ένας 50χρονος φίλος του- που βρίσκονταν εκείνη την ώρα κοντά στην ταβέρνα- έσπευσαν να βοηθήσουν τον 45χρονο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας, οι δύο άνδρες τους χτύπησαν και ο 47χρονος δεν δίστασε να τραβήξει πιστόλι και να πυροβολήσει εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον 50χρονο για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Ο 47χρονος που σύμφωνα με την καταγγελία πυροβόλησε, πρόλαβε να διαφύγει και έκτοτε αναζητείται, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε.