Ατρόμητη άρπαξε το φτυάρι και επιτέθηκε σε συμμορία που πήγε να κλέψει το ποδήλατο νεαρού (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ατρόμητη άρπαξε το φτυάρι και επιτέθηκε σε συμμορία που πήγε να κλέψει το ποδήλατο νεαρού (vid)
Χάρη στην επέμβαση μιας ατρόμητης γυναίκας ένας ποδηλάτης γλίτωσε τα χειρότερα όταν προσπάθησαν να τον κλέψουν.

Την κατάσταση στα χέρια της πήρε μια γυναίκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, η οποία έγινε μάρτυρας μιας παρολίγον κλοπής. Χάρη στην άμεση και αποφασιστική επέμβασής, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματάει έξω από μια γειτονιά. Τότε βγαίνουν δύο άνδρες με κουκούλες και προσπαθούν να πάρουν το ποδήλατο ενός νεαρού, ακριβώς έξω από την πόρτα σπιτιού.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται από το σπίτι μια μαινόμενη γυναίκα να τρέχει προς το μέρος του κρατώντας στο χέρι της ένα φτυάρι. Η γυναίκα ουρλιάζει και τότε οι δύο κλέφτες μπαίνουν πάλι στο αυτοκίνητο και φεύγουν.

Μιλώντας για το περιστατικό αυτό στη «Sun», η ατρόμητη γυναίκα ανέφερε: «Με κουράζει πραγματικά που κανένας δεν βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν το σκέφτηκα καν. Είχα μεγάλο θυμό βλέποντας το περιστατικό».

Η 50χρονη έπινε τσάι στην κουζίνα της, όταν είδε τους δράστες να επιτίθενται στον ποδηλάτη. «Η αδρεναλίνη μου ανέβηκε και άρπαξα το φτυάρι. Δεν περίμεναν την αντίδρασή μου και έφυγαν τρέχοντας».