Ο Χαρδαλιάς απάντησε γιατί ψήφισε με το διαβατήριο: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, για γούρι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Χαρδαλιάς απάντησε γιατί ψήφισε με το διαβατήριο: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, για γούρι» (vid)
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αν και αρχικά είπε πως έγινε τυχαία, στην συνέχεια ανέφερε πως το έκανε για γούρι.

«Ραντεβού σήμερα στις κάλπες και αύριο πάλι έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», πρότεινε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικό του δικαίωμα νωρίς το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα το οποίο όπως σημείωσε θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στη σημασία της εκλογικής διαδικασίας και της συμμετοχής του κόσμου σε αυτές δήλωσε: «Πάντα ξεχωριστή, πάντα όμορφη η μέρα των εκλογών, ειδικά για όσους έχουμε ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τα αυτοδιοικητικά. Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, ψηφίζουμε για τη ζωή μας στους 66 Δήμους της Αττικής. Ψηφίζουμε για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των κατοίκων της. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας τα επόμενα πέντε χρόνια. Οπότε, είναι εξίσου σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες. Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά. Ραντεβού, λοιπόν, σήμερα στις κάλπες και αύριο έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής προσήλθε στο εκλογικό κέντρο στις 8.30 το πρωί συνοδευόμενος από την κόρη του Ιωάννα, ενώ έξω από αυτό ήταν αρκετοί στενοί φίλοι και συνεργάτες μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του Γεώργιος καθώς και υποψήφιοι της ΤΑ στο δήμο.

Ερωτηθείς για την σχετική καθυστέρηση του, εντός του παραβάν επισήμανε ότι είναι «πολλοί και άξιοι όλοι οι συμμετέχοντες», ευχόμενος «καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους».

Στην ερώτηση γιατί ψήφισε με το διαβατήριο και όχι με την ταυτότητα απάντησε: «Ό,τι βρήκα πρόχειρο, αυτό πήρα εκείνη την ώρα. Τα έχω όλα παρατεταγμένα εκεί πέρα, η αλήθεια είναι ότι έχω και το ηλεκτρονικό αλλά εκείνη την ώρα έκανα αυτή την επιλογή. Νομίζω, θέλω να είμαι ειλικρινής, για γούρι».