Προφυλακίζεται ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη

Επιμέλεια: Newsroom
Προφυλακίζεται ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη
Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον 40χρονο αστυνομικό ο οποίος είναι κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 34χρονη γυναίκας από το Καμερούν που τον κατήγγειλε για σειρά αξιόποινων πράξεων.

Προφυλακίζεται ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε γυναίκα από Καμερούν, o οποίος σήμερα (5/10) απολογήθηκε στον ανακριτή, αφού την Τετάρτη ζήτησε και πήρε προσθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (4/10), ο 40χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε στον ανακριτή. Η αστυνομία ερευνούσε την καταγγελία και άλλης μίας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην συντρόφου του αστυνομικού. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της.

Παράλληλα, σε εξέλιξη ήταν Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ο 40χρονος είχε ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.