Στο εδώλιο υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πάτρα: Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Επιμέλεια: Newsroom
Στο εδώλιο υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πάτρα: Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα χτύπησε με γροθιά στον μηρό το ένα της παιδί, ενώ στη συνέχεια με πολλή δύναμη στο κεφάλι. Το άλλο παιδί υπέστη εκδορές στο μπράτσο του. 

Στο εδώλιο της κατηγορούμενης κάθισε χθες Τετάρτη (4/10) και μάλιστα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Πάτρας και μητέρα, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της για άσκηση βίας εναντίον των παιδιών της.

Σύμφωνα με τη μήνυση και το κατηγορητήριο, η γυναίκα χτύπησε με γροθιά στον μηρό το ένα της παιδί, ενώ στη συνέχεια με πολλή δύναμη στο κεφάλι. Το άλλο παιδί υπέστη εκδορές στο μπράτσο του.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, στη μηνυτήρια αναφορά δηλώνεται πως τα ανήλικα τέκνα τηλεφώνησαν αμέσως στον πατέρα, περιέγραψαν τι συνέβη και εκείνος προέβη σε μήνυση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε στα κρατητήρια στο πλαίσιο του αυτοφώρου και χθες τελικά πήρε αναβολή στη δίκη και ορίστηκε άλλη δικάσιμος.

Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών επιμένει στη μήνυσή του και κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά. Η γυναίκα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.