Πυροβολισμοί σε καφενείο της Λάρισας για τη μουσική: Ελεύθερος ο δράστης με όρο να μην ξαναπάει στο χωριό του

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί σε καφενείο της Λάρισας για τη μουσική: Ελεύθερος ο δράστης με όρο να μην ξαναπάει στο χωριό του
Ελεύθερος αρκεί να μην ξαναπάει στο χωριό του ο 59χρονος που πυροβόλησε σε καφενείο της Λάρισας και τραυμάτισε συγχωριανούς τους, μετά από διαφωνία για τη μουσική.

Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον 59χρονο που πυροβόλησε σε καφενείο της Λάρισας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει συγχωριανούς του. Μεταξύ των όρων είναι να μην διαμένει, ούτε να μεταβαίνει στο χωριό του, όπως και να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Λάρισας αντί του οικείου Α.Τ. Φαρσάλων.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (30/9) σε χωριό των Φαρσάλων. Οι θαμώνες στο καφενείο του χωριού παρακολουθούσαν αθλητική αναμέτρηση, όταν ο 59χρονος απαίτησε να ακούσει μουσική με μεγαλύτερη ένταση.

Η πλειοψηφία των θαμώνων και ο καταστηματάρχης δεν συμφώνησαν, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να θυμώσει. Έτσι, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε στο καφενείο με μια καραμπίνα.

Πυροβόλησε μία φορά στο δάπεδο, τα σκάγια εξοστρακίστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία τους σώματός του ένας 47χρονος θαμώνας του καφενείου, ο οποίος καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Οι θαμώνες αφόπλισαν τον 59χρονο και στη συνέχεια μετέφεραν τον τραυματία με δικό τους αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Ο 47χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο εκτός κινδύνου και λίγα 24ωρα μετά έλαβε εξιτήριο.