Υπόθεση 13χρονης που γέννησε: «Ο παιδίατρος νόμιζε ότι είχε καταπιεί φερμουάρ και ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Υπόθεση 13χρονης που γέννησε: «Ο παιδίατρος νόμιζε ότι είχε καταπιεί φερμουάρ και ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού» (vid)
Ο παιδίατρος νόμιζε ότι η 13χρονη είχε καταπιεί φερμουάρ ενώ έβλεπε στην ακτινογραφία τη σπονδυλική στήλη του εμβρύου.

Την απόλυτη στήριξη της οικογένειας της έχει η 13χρονη μαθήτρια που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News» στο νοσοκομείο την εξέτασε παιδίατρος, ο οποίος δεν κατάλαβε πως η μαθήτρια ήταν έγκυος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος: «Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να ελέγξει την ακτινογραφία. Ο παιδίατρος συμπέρανε πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορήγησε την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Είπαν κάτι στο κορίτσι που ήταν συγκλονιστικό. Της είπαν ότι βλέπουν σαν να έχει καταπιεί κάποιο φερμουάρ. Το φερμουάρ αυτό δεν ήταν κάτι άλλο από την σπονδυλική στήλη του μωρού και τους φάνηκε σαν φερμουάρ. Το μωρό είχε ήδη πάρει τη θέση του για να γεννηθεί. Ουσιαστικά είδαν την σπονδυλική στήλη σαν φερμουάρ. Μάλιστα, τους έκανε εντύπωση όταν το είδαν. Της έδωσαν καθαρτικό για να καταπολεμήσουν τον τυμπανισμό που θεωρούσαν ότι έχει».

Πληροφορίες θέλουν η ανήλικη να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της. Οι συγγενείς τους πάντως εξηγούν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι», ανέφερε κάποιος από τους συγγενείς.

Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πάνω από το παιδί, από το οποίο προσπαθούν να μάθουν πως έφτασε στο να γεννά στις τουαλέτες ενός νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει πως είναι έγκυος.