Ένας 14χρονος στα Χανιά κατήγγειλε τον μπαμπά συμμαθητή του ότι προσπάθησε να τον κακοποιήσει έναντι αμοιβής

Επιμέλεια: Newsroom
Ένας 14χρονος στα Χανιά κατήγγειλε τον μπαμπά συμμαθητή του ότι προσπάθησε να τον κακοποιήσει έναντι αμοιβής
Ο 50χρονος που κατηγορείται αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.

Ένας 50χρονος στα Χανιά καταγγέλλεται από τον 14χρονο συμμαθητή του γιου του ότι προσπάθησε να τον παρασύρει μέχρι το σπίτι του όπου έναντι αμοιβής θα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το παιδί αρνήθηκε και αποκάλυψε στη μητέρα του τι ακριβώς συνέβη με τον μπαμπά του συμμαθητή του.

Όπως προέκυψε, μέσα από την κατάθεση του ανήλικου, πέρυσι το καλοκαίρι συνέβη κάτι ανάλογο. Ο μπαμπάς του συμμαθητή του τον προσκάλεσε στο σπίτι του με κάποιο πρόσχημα και εκεί φέρεται, όπως κατήγγειλε, να προχώρησε σε θωπείες σε βάρος του.

Τότε, δεν είχε αναφέρει σε κανένα το παραμικρό. Αυτή τη φορά ωστόσο φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα έγιναν και την Κυριακή και πέρυσι το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, ο 14χρονος από την Ουκρανία, κατήγγειλε τον 53χρονο από τη Συρία, αναφέροντας: «Η ώρα ήταν περίπου 16:00 το απόγευμα της Κυριακής. Έκανα περίπατο στον Ενετικό Λιμένα Χανίων και εκεί συνάντησα τον πατέρα του συμμαθητή μου. Μου πρότεινε να πάμε σπίτι του, προσφέροντας μου 10 ευρώ, εγώ όμως αρνήθηκα κι έφυγα».

Ο 50χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.