Βορίδης: «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βορίδης: «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη» (vid)
«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη σηματοδοτεί το τέλος της Αριστεράς υπό την έννοια μιας ιδειολογικοπολιτικής χρεοκοπίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη», είπε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Νέος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα περιμένατε να γνωριστεί πολιτικά; Να δούμε το πολιτικό περιεχόμενο;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα ότι «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου».

Στην ερώτηση αν η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της αντάρτες, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει σε ορισμένες περιφέρειες αλλά είναι μειοψηφία και υπογράμμισε: «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών».