Άνοιξαν το φράγμα Παμίσου και βρήκαν αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία

Επιμέλεια: Newsroom
Άνοιξαν το φράγμα Παμίσου και βρήκαν αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία
Η ανεύρεση του οχήματος στον ποταμό Πάμισο αποτελεί σημαντική εξέλιξη στη συνεχιζόμενη έρευνα για τη ληστεία των γραφείων της ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη.

Την Τρίτη (26/9), οι αρχές έκαναν μια εντυπωσιακή ανακάλυψη στον ποταμό Πάμισο στη Μεσσήνη. Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι του ΓΟΕΒ αποφάσισαν να ανοίξουν το φράγμα για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Καθώς η στάθμη των υδάτων υποχωρούσε, αποκαλύφθηκε ένα αυτοκίνητο κοντά στην περιοχή του Τριόδου. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και το όχημα ανασύρθηκε από το ποτάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤ, το όχημα που βρέθηκε στον ποταμό Πάμισο την περασμένη Τρίτη ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία του γραφείου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στη Μεσσήνη στα τέλη Ιουλίου.

Τρεις ένοπλοι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν 135.000 ευρώ αμέσως μετά την άφιξη μιας παράδοσης μετρητών στα γραφεία της ΕΛΤΑ και διέφυγαν χωρίς να συλληφθούν. Μετά την τελευταία εξέλιξη, πιθανολογείται ότι οι ληστές διέφυγαν και από εκεί χρησιμοποίησαν παράδρομους για να φτάσουν στον ποταμό Πάμισο, όπου εγκατέλειψαν το όχημα. Στη συνέχεια πιθανόν διέφυγαν με άλλο όχημα με τη συνδρομή συνεργών τους. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές σχετικά με αυτές τις λεπτομέρειες.

Η ανεύρεση του οχήματος στον ποταμό Πάμισο αποτελεί σημαντική εξέλιξη στη συνεχιζόμενη έρευνα για τη ληστεία των γραφείων της ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη. Οι αρχές αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών με βάση αυτό το κρίσιμο στοιχείο.