Προφυλακίστηκε ο 38χρονος από την Άρτα που σκότωσε τον πατέρα του: Δήλωσε ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας

Επιμέλεια: Newsroom
Προφυλακίστηκε ο 38χρονος από την Άρτα που σκότωσε τον πατέρα του: Δήλωσε ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα που σκότωσε τον πατέρας του με πέτρα στο κεφάλι.

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του με πέτρα στο κεφάλι και βρέθηκε μέσα σε μαντρί στη Φωκίδα.

Ο 38χρονος βρέθηκε σήμερα (28/9) ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι συμφώνησαν να προφυλακιστεί μετά την απολογία του για το έγκλημα που σόκαρε την Άρτα αλλά και την χώρα.

Τόσο ο 38χρονος όσο και ο 68χρονος αγνοούνταν για έξι ημέρες, καθώς ο πατέρας είχε πάει στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν και πήρε μια πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η απολογία του πατροκτόνου διήρκησε δυόμιση ώρες. Θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εκεί θα γίνει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ένα ισχυρό χτύπημα με πέτρα κοντά στην περιοχή του κροτάφου είναι εκείνο που, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, αποτελεί την αιτία θανάτου του πατέρα που δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον γιο, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τον σκότωσε στις 20 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους.