Louise Froideval: Αυτή είναι η ηθοποιός πίσω από το «girl at my door», την τρομακτική μίνι-ταινία του TikTok

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Louise Froideval: Αυτή είναι η ηθοποιός πίσω από το «girl at my door», την τρομακτική μίνι-ταινία του TikTok
Το «girl at my door» είναι το mini-movie που έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές τις τελευταίες ημέρες στην πλατφόρμα.

Αν έχεις TikTok, τότε είναι σίγουρο πως τις τελευταίες ημέρες θα έχεις πετύχει στο feed σου ένα αρκετά περίεργο βίντεο με τίτλο «girl at my door». Το συγκεκριμένο βίντεο χωρίζεται σε τρία μέρη, τα οποία ουσιαστικά δείχνουν μια νεαρή γυναίκα να χτυπάει τρομαγμένη το κουδούνι ενός άντρα μέσα στη νύχτα, λέγοντας πως χρειάζεται βοήθεια, καθώς κάποιος την παρακολουθεί.

Εκείνος δέχεται να της ανοίξει, ενώ μετά από λίγο εμφανίζεται στην πόρτα του ένας τύπος, ο οποίος ισχυρίζεται πως ψάχνει τη γυναίκα του. Έπειτα, βλέπουμε πως ο τύπος αυτός καταφέρνει με κάποιο τρόπο να μπει από το παράθυρο μέσα στο σπίτι, ενώ η γυναίκα χτυπάει με ένα τηγάνι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Την παρακολουθούμε να του κόβει μερικές τρίχες από τα μαλλιά του, να τις βάζει σε μία κούκλα, κάνοντάς μαύρη μαγεία και τέλος οι δυο τους φεύγουν από το σπίτι.

@anttonraccaus

The girl at my door - Part 1

♬ son original - Antton

Αυτό το κόνσεπτ ήταν αρκετά πρωτότυπο για την πλατφόρμα, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν αμέσως εκατομμύρια φανς. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος είχε περισσότερες από 269 εκατομμύρια προβολές, ενώ το δεύτερο και το τρίτο ξεπέρασαν κατά πολύ τις 50 εκατομμύρια.

@anttonraccaus

The girl at my door - Part 2

♬ son original - Antton

Πρωταγωνίστρια της viral μίνι ταινίας του TikTok είναι η η νεαρή Γαλλίδα ηθοποιός Louise Froideval, η οποία ουσιαστικά έκανε το μεγάλο «μπαμ» της μέσα από το TikTok. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο επίσης Γάλλος ηθοποιός Denis Déon.

Τέλος, σκηνοθέτης του συγκεκριμένου πρότζεκτ είναι ο Antton Racca, o οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί τέτοιου είδους μικρού μήκους ταινίες για τα social media. Και φαίνεται πως το κάνει πολύ καλά.