YouTuber «έφαγε» τρελό κράξιμο επειδή επέμενε η κοπέλα του να πάρει το επώνυμό του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
YouTuber «έφαγε» τρελό κράξιμο επειδή επέμενε η κοπέλα του να πάρει το επώνυμό του (vid)
Οι χρήστες του διαδικτύου την «έπεσαν» σε διάσημο YouTuber για τις ξεπερασμένες και αναχρονιστικές αντιλήψεις του.

Την οργή του διαδικτύου προκάλεσε ένας διάσημος YouTuber, όταν είπε σε εκπομπή του ότι απαιτεί η κοπέλα του να πάρει τον επώνυμό του όταν παντρευτούν.

Ο Ethan Payne και η σύντροφός του Faith Kelly γνωρίστηκαν το 2021 και έναν χρόνο αργότερα έφεραν στον κόσμο το παιδί τους. Σε μια εκπομπή που έκαναν μαζί η Kelly αποκάλυψε: «Ο Ethan δεν μου κάνει πρόταση γάμου διότι θέλω να κρατήσω το επώνυμό μου».

Στη συνέχεια ο σύντροφός της επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της: «Η Faith δεν θέλει να πάρει το όνομά μου και αυτό με ενοχλεί». Η Kelly εξήγησε ότι διατηρώντας το όνομά της δεν θα χάσει τη σχέση και τους δεσμούς με την οικογένειά της.

Η «κόντρα» του ζευγαριού σχολιάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου, με τους περισσότερους να τάσσονται στο πλευρό της Kelly. «Είναι το όνομά της. Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά του», σχολίασε κάποιος. «Θέλει έναν γάμο παραδοσιακό, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις με το ζόρι», ανέφερε κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με στοιχεία της δημοσκόπησης Deed Poll του 2021, οι γυναίκες που συνδυάζουν το επώνυμο του συζύγου τους με το δικό τους αυξήθηκαν σχεδόν 1/3 σε σύγκριση με το 2020.

@dailypaynes Ethan being a red flag 🚩 FULL CLIP 🚩 Growing Paynes: Ep 11 #growingpaynes #faithkelly #marriage #fyp #ethanpayne #proposal #redflag ♬ original sound - DailyPaynes