Σοβαρό ατύχημα διαγωνιζόμενης στη Φάρμα: Την χτύπησε άλογο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοβαρό ατύχημα διαγωνιζόμενης στη Φάρμα: Την χτύπησε άλογο (vid)
Άτυχη θα πρέπει να θεωρείται η διαγωνιζόμενη στη Φάρμα που την χτύπησε άλογο. Η νεαρή κοπέλα μετά από έντονους πόνους που αισθάνονταν στη μέση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν ξημέρωσε καλά η τρίτη ημέρα στη Φάρμα που προβάλετε στο Star για τη Μαρίλια. Η νεαρή κοπέλα πήγε να ταΐσει το άλογο, αλλά και να του κάνει πλεξούδες στη χαίτη και την ουρά.

Το άλογο αντέδρασε και την κλώτσησε στη μέση με αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί. Η 22χρονη πονούσε πάρα πολύ κι έτσι στη Φάρμα έφτασε ένα ασθενοφόρο που ανέλαβε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί να την εξετάσουν οι γιατροί.

«Πονάω πάρα πολύ. Θέλω γιατρό. Με κλώτσησε», ακούγεται να λέει και στη συνέχεια μια διασώστρια έσπευσε στο σημείο για να τη βοηθήσει. Η Μαρίλια ζήτησε να πάει δίπλα της ο Σπύρος και να της μιλά για να την ηρεμήσει. Έτσι κι έγινε.

«Μου κόπηκαν τα πόδια εκείνη τη στιγμή. Αποφάσισα να πάω δίπλα της όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου», είπε ο αρχηγός της γαλάζιας ομάδας. Ο Σπύρος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για το ατύχημα της Μαρίλιας και στο άκουσμα της είδησης «πάγωσαν» και ρωτούσαν να μάθουν πως συνέβη.