Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητριών σε σχολείο της Ρόδου: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, τα παιδιά έχουν πολύ θυμό μέσα τους» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητριών σε σχολείο της Ρόδου: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, τα παιδιά έχουν πολύ θυμό μέσα τους» (vid)
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον ξυλοδαρμό μιας 13χρονης μαθήτριας μέσα σε σχολικό συγκρότημα στη Ρόδο.

Αποτροπιασμό και προβληματισμό προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό τριών μαθητριών ηλικίας 13, 15 και 15 ετών αντίστοιχα σε χωριό της Ρόδου.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτούν τα κορίτσια, γεγονός για το οποίο υπήρξε άμεση παρέμβαση του διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος.

Οι δύο μαθήτριες, που όπως φαίνεται και στο βίντεο χτυπούν άγρια την 13χρονη, φοιτούσαν σε σχολικό συγκρότημα της πόλεως Ρόδου την περασμένη χρονιά, αλλά εξαιτίας παρόμοιων περιστατικών είχαν αποβληθεί.

Εκπαιδευτικοί που είδαν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλούν για συμπεριφορές που δεν είχαν ξαναδεί στην πολύχρονη εκπαιδευτική τους θητεία. Οι ίδιοι, επισημαίνουν ότι πολλά από τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία μας, ακόμα και από μικρότερες των 12 ετών ηλικίες, έχουν μέσα τους πολύ θυμό και οργή και αντιδρούν οξύθυμα και αντικοινωνικά.

Η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν.