Αστυνομικοί στο Μεξικό πέρασαν χειροπέδες στη δαιμονισμένη κούκλα «Chucky»: Κουβαλούσε μαχαίρι και τρόμαζε τους ανθρώπους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αστυνομικοί στο Μεξικό πέρασαν χειροπέδες στη δαιμονισμένη κούκλα «Chucky»: Κουβαλούσε μαχαίρι και τρόμαζε τους ανθρώπους (vid)
Πρωτάκουστη είναι η σύλληψη που πραγματοποιήθηκε σε ένα χωριό στο Μεξικό, καθώς οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε μια «δαιμονισμένη κούκλα» με το όνομα Chucky.

Σε ένα παράξενο και ανησυχητικό περιστατικό στο Μεξικό, οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με έναν απροσδόκητο ένοχο, μια δαιμονισμένη κούκλα με το όνομα Chucky. Αυτό το φαινομενικά αθώο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του, τον Carlos, για να προκαλέσει φόβο σε ανυποψίαστα άτομα.

Η Chucky, που συχνά θεωρείται ως «δαιμονισμένη κούκλα» λόγω της απειλητικής της εμφάνισης και των ανατριχιαστικών θρύλων που την περιβάλλουν, χρησιμοποιήθηκε από τον Carlos ως όργανο τρόμου. Αυτό που έκανε αυτή την κατάσταση ακόμα πιο ανατριχιαστική ήταν το γεγονός ότι η κούκλα κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι, προκαλώντας σοκ στην κοινότητα.

Το ενοχλητικό δίδυμο, αποτελούμενο από τον Carlos και τη δυσοίωνη κούκλα Chucky συνελήφθη στη Μονκλόβα, μια πόλη που βρίσκεται στη βόρεια μεξικανική πολιτεία Κοαχουίλα, στις 11 Σεπτεμβρίου. Η σύλληψή τους βασίστηκε σε κατηγορίες για διατάραξη της δημόσιας τάξης και έκθεση σε κίνδυνο της ασφάλειας του κοινού.

Ο Carlos φέρεται να βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης υπό την επήρεια παράνομων ουσιών. Καθώς οι αρχές εργάζονται για να αποκρυπτογραφήσουν τα κίνητρα πίσω από αυτή την ανατριχιαστική απόδραση, η ιστορία της «δαιμονισμένης κούκλας» Chucky και των δυσοίωνων πράξεών της θα παραμείνει αναμφίβολα ως ένα αινιγματικό και ανησυχητικό κεφάλαιο στα χρονικά της ιστορίας της επιβολής του νόμου.