Αλέξης Τσίπρας: «Οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι οι εσωκομματικοί»

Επιμέλεια: Newsroom
Αλέξης Τσίπρας: «Οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι οι εσωκομματικοί»
Το μήνυμα του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τις εκλογές και την επόμενη μέρα του κόμματος.

Το πρώτο του μήνυμα από την Καισαριανή έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, οποίαν η όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες.

Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».