Το Άλσος Περιστερίου ένωσε Κατσούλη και Τριαντάφυλλο: «Είμαστε αδέλφια με τον Σάκη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το Άλσος Περιστερίου ένωσε Κατσούλη και Τριαντάφυλλο: «Είμαστε αδέλφια με τον Σάκη» (vid)
Τέλος μπήκε στην «κόντρα» του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη, το βράδυ της Πέμπτης (21/9) στο Άλσος Περιστερίου.

Με μια θερμή αγκαλιά έληξε η «κόντρα» του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη, που είχε ξεσπάσει κατά την διάρκεια του Survivor All Star.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε ενοχληθεί με τα άτομα που είχε έρθει κοντά ο επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας στο Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην τον στηρίξει στον τελικό.

Μάλιστα, η «διαμάχη» τους έδειχνε να ξεφεύγει για τους δύο «κολλητούς» του Survivor 2021, όταν ο Τριαντάφυλλος ανέβασε ένα βίντεο με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη.

Τελικά το βράδυ της Πέμπτης (21/9) ήρθε η συμφιλίωση στο Άλσος Περιστερίου όπου ο Γιώργος Τσαλίκης πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν και ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης.

Μόλις ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μερικές από τις επιτυχίες του και την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή, φώναξε τον νικητή των Survivor 2021 και All Star για να συμφιλιωθούν.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να τελειώσει μια παρεξήγηση που έχει γίνει και πιστεύω θα το δεχτείτε όλοι αυτό. Θέλω να φωνάξω τον Σάκη Κατσούλη. Ορίστε! Έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Είμαστε εντάξει; Θέλω να ακούσω ένα ναι ή ένα όχι δυνατό. Είμαστε αδέλφια με τον Σάκη», είπε ο Τριαντάφυλλος και το κοινό φώναξε δυνατά «ναι» με τους δυο να αγκαλιάζονται.

Δείτε το βίντεο