Υπάλληλος αεροδρομίου πιάστηκε να καταπίνει χαρτονομίσματα: Η ίδια ισχυρίζεται πως έτρωγε σοκολάτα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Υπάλληλος αεροδρομίου πιάστηκε να καταπίνει χαρτονομίσματα: Η ίδια ισχυρίζεται πως έτρωγε σοκολάτα (vid)
Απίστευτο είναι το περιστατικό που διερευνάται στις Φιλιππίνες, καθώς μια υπάλληλος αεροδρομίου κατηγορείται πως έκλεψε 300 δολάρια από επιβάτη. Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι καταγράφηκε να καταπίνει τα χρήματα, κάτι που καθιστά την έρευνα πιο δύσκολη.

Οι αρχές στις Φιλιππίνες ερευνούν επί του παρόντος ένα περίεργο περιστατικό με έναν υπάλληλο ασφαλείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ninoy Aquino της Μανίλας. Στις 8 Σεπτεμβρίου, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν πλάνα από την υπάλληλο να βάζει αντικείμενα στο στόμα της, γεγονός που οδήγησε σε υποψίες για κλοπή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε από το Γραφείο Ασφάλειας Μεταφορών στη σελίδα του στο Facebook, το περιστατικό αφορά την υποτιθέμενη κλοπή 300 δολαρίων. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το βίντεο από το περιστατικό, το οποίο μοιράστηκε αργότερα από τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό News5, δείχνει την αστυνομικό να βάζει αντικείμενα στο στόμα της, ενώ κρατάει ένα μπουκάλι νερό. Στη συνέχεια, φαίνεται να πίνει νερό και να χρησιμοποιεί ένα δάχτυλο για να σπρώξει τα υπόλοιπα αντικείμενα στο στόμα της. Η ακριβής φύση των όσων κατανάλωσε δεν είναι σαφής από το διαθέσιμο βίντεο.

Μέχρι στιγμής, η ταυτότητα του αστυνομικού δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι έκλεψε μετρητά από επιβάτη, υποστηρίζοντας ότι απλώς έτρωγε σοκολάτα.

Η εν λόγω υπάλληλος εργάζεται στο αεροδρόμιο εδώ και επτά χρόνια. Η έρευνα αποσκοπεί στο να διαπιστωθεί αν η υπάλληλος ασφαλείας έκλεψε πράγματι και κατάπιε τα εν λόγω 300 δολάρια ή αν υπάρχει άλλη εξήγηση για τις ενέργειές της.