Μοντέλο του OnlyFans ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με εργαζόμενους της Meta για να... ξεμπλοκάρουν το Instagram της

Επιμέλεια: Newsroom
Μοντέλο του OnlyFans ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με εργαζόμενους της Meta για να... ξεμπλοκάρουν το Instagram της
Το να κοιμάσαι με υπαλλήλους για χάρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι άθλιο, αλλά η Lixo ισχυρίζεται ότι ανέδειξε τον ανθρώπινο παράγονταη στη λήψη αποφάσεων του Instagram!

Ένα μοντέλο του OnlyFans που μπλοκαρίστηκε πρόσφατα στο Instagram ισχυρίζεται ότι επινόησε έναν πρόστυχο σχεδιο για να πάρει πίσω το λογαριασμός της.

Μια ερασιτέχνης πορνοστάρ - γνωστή ως Kitty Lixo στο Instagram και στο OnlyFans - έριξε «βόμβα» με έναν ισχυρισμό της στο podcast "No Jumper".

Στο συγκλονιστικό κλιπ, με λεζάντα «Πώς να πάρετε πίσω το Instagram σας αν διαγραφεί», η Lixo ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με πολλούς εργαζόμενους της Meta αφού ο λογαριασμός της στο Instagram «έκλεισε τρεις ή τέσσερις φορές».

Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο της είχαν κλείσει το λογαριασμό αλλά το πιο πιθανό είναι ότι έφαγε ban επειδή η διαφήμιση σελίδων ερωτικού περιεχομένου απαγορεύεται σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες της Meta.

Μετά το μπλοκάρισμα η Lixo αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. «Την πρώτη φορά που έκλεισε το Instagram μου, ένας από τους φίλους μου, εργαζόταν στο Instagram. Έτσι, άρχισα να κοιμάμαι μαζί του για να τον κάνω να επαναφέρει τον λογαριασμό μου στο Instagram. Και το έκανε, κάτι που ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους του».

Η Lixo πρόσθεσε ότι ο φίλος της την ενημέρωσε «πώς λειτουργεί η διαδικασία αναθεώρησης όταν κλείνει ο λογαριασμός σου στο Instagram».

Έχοντας μάθει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν, η Lixo πήγε στο LinkedIn του αρχηγού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αναζητήσει τυχόν διασυνδέσεις στο τμήμα ασφάλειας. Αφού η αποστολή μηνυμάτων στους συντονιστές απέτυχε, η πρόστυχη influencer αποφάσισε να τους βρει στο Instagram.

1

«Επικοινώνησα μαζί τους στο Instagram μέσω του εφεδρικού αλλά άκρως ερωτικού λογαριασμού μου», εξήγησε η Lixo, η οποία τελικά κατάφερε να έρθει σε επαφή με κάποιους που την γνώριζαν για το podcast της "Girls Gone Wireless".

«Συναντηθήκαμε και αφού κάναμε σεξ μερικές φορές, κατάφερα να πάρω πίσω τον λογαριασμό μου περίπου δύο ή τρεις φορές», αποκάλυψε η Lixo.