Aγανακτισμένοι οι κάτοικοι στη Θεσσαλία: «Δεν έχει εμφανιστεί κανένας, δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα από τη δυσοσμία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Aγανακτισμένοι οι κάτοικοι στη Θεσσαλία: «Δεν έχει εμφανιστεί κανένας, δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα από τη δυσοσμία» (vid)
Κάτοικοι της Θεσσαλίας, μιλώντας στην τηλεόραση του Attica, αποκαλύπτει ποια είναι η κατάσταση στην περιοχή δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή.

Ένας από τους σκληρά δοκιμασμένους κατοίκους του πλημμυρισμένου Παλαμά Καρδίτσας, που γνώρισε από πρώτο χέρι την καταστροφή από την κακοκαιρίας Daniel, μίλησε στην τηλεόραση του Attica και αναφέρθηκε στη τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή δύο εβδομάδες μετά την κακοκαιρία.

«Υπάρχουν χωριά που βγήκαν προχθές από το νερό. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας, είμαστε εκτεθειμένοι, δεν υπάρχει μέριμνα για τίποτα, είμαστε μόνοι μας», είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του attica.

«Δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα από τη δυσοσμία. Μας τσιμπάνε κουνούπια και έχουμε κάνει εξανθήματα, δεν ξέρω τι θα γίνει, είμαστε αφημένοι από όλους», συμπλήρωσε.

Κάτοικος στον Κοσκινά Καρδίτσας δείχνει το άδειο και μισοκατεστραμμένο σπίτι του. Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών δεν έχει κουράγιο βγάλει ούτε φωτογραφίες για την αποζημίωση. «Τα παιδιά μου, μού δίνουν στήριξη, είμαι ευγνώμων στον Θεό και πάρα πολύ τυχερός, καθώς όταν έγινε αυτή εδώ η καταστροφή, δεν είχα την οικογένεια μου εδώ.Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Βλέπαμε το σπίτι μας να χάνεται. Με ρωτούσαν τα παιδιά αν θα μπορέσουμε να ξαναέρθουμε στο σπίτι και το σπίτι ήταν γεμάτο νερό. Όταν πήγαμε και το είδαμε, μας πήρε το παράπονο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε», είπε ένας ακόμα πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Δασοχώρι Λάρισας.