Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε για νέο πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας

Επιμέλεια: Newsroom
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε για νέο πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας
Μαζική είναι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία στην Κουμουνδούρου. Σε εκλογικό τμήμα της Πλάκας ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας προσήλθε να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλάκα λίγο πριν τις 17:00.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία στα 570 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα έχει ξεκινήσει, με δικαίωμα ψήφου για τα μέλη και όσους εγγράφονται ακόμα και σήμερα επί τόπου στα εκλογικά τμήματα ως μέλη. Έως αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αριθμός των πολιτών που ψήφισαν πλησιάζει τους 85.000.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Εχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.