Καταγγελία στην Καρδίτσα: Βούτηξε να απεγκλωβίσει κατοίκους και γέμισε εξανθήματα από το μολυσμένο νερό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Καταγγελία στην Καρδίτσα: Βούτηξε να απεγκλωβίσει κατοίκους και γέμισε εξανθήματα από το μολυσμένο νερό» (vid)
Κάτοικος της Μαραθέας μιλάει για την τεράστια καταστροφή από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel αλλά και τη μόλυνση των υδάτων, με τον σύζυγό της να εμφανίζει εξανθήματα.

Καταγγελία για τις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Καρδίτσα μετά την κακοκαιρία Daniel έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, μια κάτοικος στη Μαραθέα.

Συγκεκριμένα η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της έβγαλε εξανθήματα στο σώμα του, όταν έπεσε στο μολυσμένο νερό για να απεγκλωβίσει κατοίκους της περιοχής.

«Ο σύζυγός μου από το πρώτο 24ωρο προσπαθούσε να απεγκλωβίσει κόσμο από το χωριό μας. Η στάθμη του νερού ήταν στο ένα μέτρο. Με μια βάρκα που υπήρχε στο διπλανό χωριό ξεκίνησε την προσπάθεια απεγκλωβισμού», είπε και στη συνέχεια ανέφερε πώς ο σύντροφός της άρχισε να βγάζει εξανθήματα.

«Βρισκόταν δύο 24ώρα μέσα στο νερό. Όταν τον φώναζαν ότι κάποιος άνθρωπος είναι εγκλωβισμένος έπεφτε μέσα στο νερό και μετά δεν υπήρχε προσβάσιμο μέρος για να πλυθεί. Μετά το δεύτερο 24ώρο άρχισε να βγάζει αυτά τα εξανθήματα σε όλο του το σώμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ο γιατρός τους είπε πως είναι μόλυνση από τα νεκρά ζώα που βρίσκονται μέσα στο νερό.