Ο γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (vid)

Ανάλυση: Newsroom
Ο γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (vid)
Τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Τη νύφη σύμφωνα με το Cretapost.gr περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του το ζευγάρι είχε πει:

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε "κλικ" μέσα μου... Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε... Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο, όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!», δήλωσε ο Κωστής.

Όσο για την Παρασκιώ; «Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα, θα μπορούσες να είσαι και κοπέλι μου... Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το ναι και από τότε είμαστε μαζί».

Σχετικά με το μέλλον, τον γάμο και την απόκτηση παιδιών, η Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, όπως είναι το ονοματεπώνυμό της, ήταν ξεκάθαρη: «Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο. Κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά... Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί».