Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα ράγκμπι στη Γαλλία (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα ράγκμπι στη Γαλλία (vid)
Αρχικά ο Μακρόν χειροκρότησε τον πρόεδρο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Ράγκμπι Μπιλ Μπόμοντ καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία του. Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά του να απευθυνθεί στο πλήθος, οι αποδοκιμασίες αυξήθηκαν σε ένταση.

Με σφοδρές αποδοκιμασίες υποδέχτηκε το κοινό του γηπέδου κατά την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, που δεν διάγει και την πιο λαμπρή περίοδο δημοφιλίας του στη Γαλλία, αποδοκιμάστηκε μόλις άρχισε να απευθύνεται στο πλήθος στο Stade de France, με τους πολίτες να εξακολουθούν να είναι θυμωμένοι για τις αμφιλεγόμενες συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν παρά τις αποδοκιμασίες συνέχισε την ομιλία του στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France στο Παρίσι. Την ίδια στιγμή ακούγονταν συνθήματα «Allez Les Bleus» (μτφρ Ζήτω οι μπλέ), ενώ κάποιοι συνέχισαν να τον χλευάζουν. Νωρίτερα φέτος, υπήρξαν μεγάλες διαδηλώσεις κατά των αμφιλεγόμενων συνταξιοδοτικών μεταρρυθμίσεων.

Αρχικά ο Μακρόν χειροκρότησε τον πρόεδρο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Ράγκμπι Μπιλ Μπόμοντ καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία του. Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά του να απευθυνθεί στο πλήθος, οι αποδοκιμασίες αυξήθηκαν σε ένταση. Όταν όμως κήρυξε την έναρξη της 10ης διοργάνωσης του τουρνουά, το πλήθος ζητωκραύγαζε εν χορώ.