Μεξικό: Ζευγάρι νοίκιασε αεροπλάνο για να κάνει την αποκάλυψη του φύλου του μωρού και αυτό συνετρίβη στον αέρα

Newsroom
Μεξικό: Ζευγάρι νοίκιασε αεροπλάνο για να κάνει την αποκάλυψη του φύλου του μωρού και αυτό συνετρίβη στον αέρα
H τρομακτική στιγμή που ένα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού στο Μεξικό καταλήγει σε τραγωδία.

Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό εξελίχθηκε σε τραγωδία αφού ένα μικρό αεροπλάνο έχασε τον έλεγχο, συνετρίβη και σκότωσε τον πιλότο μπροστά στις ζητωκραυγές των καλεσμένων - οι οποίοι αγνοούσαν το τραγικό συμβάν που εκτυλίχθηκε πάνω από τα κεφάλια τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρταζε την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας με τους φίλους τουw στη Σιναλόα του Μεξικού και προσέλαβε ένα μικρό τζετ για να πετάξει την ροζ πούδρα και να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Καθώς το αεροπλάνο πλησίασε τη μαμά και τον μελλοντικό μπαμπά, απελευθέρωσε ένα ροζ καπνό από την άτρακτό του - υποδεικνύοντας ότι θα αποκτούσαν κόρη.

Αμέσως ακούστηκαν κραυγές και επευφημίες χαράς καθώς το αγαπημένο ζευγάρι φιλήθηκε κάτω από το ροζ κατάλοιπο καπνού.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή κάτι δεν πήγαινε καλά με το αεροσκάφος. Πιθανότατα ένα φτερό έσπασε στον αέρα, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο και το αεροπλάνο συνετρίβη.

Χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την τραγωδία που είχε συμβεί, το ζευγάρι συνέχισε να είναι αγκαλιασμένο ενώ μέλη της οικογένειας τους έκλαιγαν από συγκίνηση και τους έδιναν συγχαρξτήρια.

Ο Luis Angel N., 32 ετών, ήταν ο πιλότος και το μόνο άτομο στο μικρό αεροπλάνο, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης . Βρέθηκε νεκρός μέσα στα ερείπια του αεροσκάφους..