Κυνηγός έπιασε τον δεύτερο μεγαλύτερο κροκόδειλο μήκους 4 μέτρων: «Ήταν σαν δεινόσαυρος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κυνηγός έπιασε τον δεύτερο μεγαλύτερο κροκόδειλο μήκους 4 μέτρων: «Ήταν σαν δεινόσαυρος» (vid)
Τον δεύτερο μεγαλύτερο κροκόδειλο έπιασε ένα κυνηγός στη Φλόριντα, ο οποίος σοκαρίστηκε με το μέγεθός του.

Σοκαρισμένος έμεινε ένας κυνηγός στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν μαζί με δύο φίλους του βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κροκόδειλο τεραστίων διαστάσεων.

Πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο κροκόδειλο του είδους του, που έχει εμφανιστεί στην πολιτεία Sunshine, μήκους 4 μέτρων και βάρους πάνω από 400 κιλά.

Ο κροκόδειλος εμφανίστηκε από το πουθενά και το μέγεθός του σόκαρε τον Κέβιν Μπροτζ μαζί με τους δύο φίλους του που επέβαιναν σε σκάφος. «Όταν είδαμε από τον κροκόδειλο καταλάβαμε αμέσως ότι ήταν πολύ μεγαλύτερος από οτιδήποτε είχαμε πιάσει. Ήταν τεράστιος, σα δεινόσαυρος», ανέφερε.

Ο Μπροτζ και η παρέα του χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να καταφέρουν να τον πιάσουν, ενώ όπως παραδέχθηκαν, η συγκεκριμένη επιχείρηση τους τρόμαξε. «Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι. Το πρώτο μου μέλημα ήταν η ασφάλειά μας διότι ήμασταν σε ένα μικρό σκάφος», είπε ο Μπροτζ.

Και συνέχισε: «Έπρεπε να κινηθούμε έξυπνα και με ασφάλεια. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να στρίψει το κεφάλι του και να μας βάλει σε μπελάδες. Έπρεπε να τον μεταφέρουμε με ασφάλεια. Ευτυχώς είχα μαζί μου τους κατάλληλους ανθρώπους».

Αυτός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κροκόδειλος που έχει πιαστεί στη Φλόριντα, μετά από έναν που ζύγιζε 450 κιλά. Ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί, εντοπίστηκε στην Αλαμπάμα το 2014 και είχε βάρος 460 κιλά.